Κατηγορίες
Οπωροφόρα

Μήλα

 

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΝΤΕΛΙΣΙΟΥΣ(GOLDEN DELICIOUS)


Δένδρο ζωηρό, με μεγάλη παραγωγικότητα.Ο καρπός του είναι μεγάλος, χυμώδης, σφιχτός και τραγανός, με εξαιρετική γεύση.Είναι ιδανικό για αποθήκευση και συντήρηση και χρησιμοποιείται τόσο νωπό, όσο και για κατεργασία.Ωριμάζει στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη.

 

 

 

 

 

 

ΣΤΑΡ ΚΡΙΜΣΟΝ ΡΕΝΤ ΝΤΕΛΙΣΙΟΥΣ(STARKRIMSON DELICIOUS)

Καρπός κόκκινου χρώματος, μεγάλης παραγωγικότητας, σφιχτός, χυμώδης και νόστιμος.Έχει μεγάλη παραγωγικότητα και μπαίνει νωρίς στην καρποφορία, συνήθως στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

ΓΚΡΑΝΥ ΣΜΙΘ(GRANNY SMITH)

Ζωηρό δένδρο, με μεγάλη καρποφορία.Καρπός πράσινος, χυμώδης, τραγανός, σφιχτός και μεγάλος. Η γεύση του φρούτου είναι υπόξινη και είναι ανθεκτικό στο μελάνωμα.Πολύ εμπορική ποικιλία.Ωριμάζει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη.

ΦΙΡΙΚΙ

Μια από τις παραδοσιακές ποικιλίες μήλου στην Ελλάδα.Δένδρο ζωηρό, με μεγάλη καρποφορία.Ο καρπός του είναι μικρός, ιδιαίτερα νόστιμος και η σάρκα του γλυκιά, αφράτη, πρασινοκίτρινου χρώματος.

ΜΟΥΤΣΟΥ(MUTSU)

Πολύ παραγωγικό δένδρο, ιαπωνικής καταγωγής.Ο καρπός του είναι κιτρινοπράσινου χρώματος, με σφιχτή καιτραγανή σάρκα, χυμώδη και ασπροκίτρινου χρώματος.Γευστικά φέρνει στην ποικιλία Γκόλντεν. Ωριμάζει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη.